ANABELA ATIJAS VAN SEBE NAKON DRAME KOJA SE DEŠAVA LUNI I MARKU: Pevačica uspela da IZGOVORI SAMO OVE REČI
Anabela Atijas, Foto: Sonja Spasić

svi detalji

ANABELA ATIJAS VAN SEBE NAKON DRAME KOJA SE DEŠAVA LUNI I MARKU: Pevačica uspela da IZGOVORI SAMO OVE REČI

Situacija se zahuktava, a sada se oglasila i Anabela, Lunina majka

Objavljeno: 22:50h

Jutjuber Marko Miljković, koji živi sa suprugom Lunom Đogani i njihove dve ćerke, snimio je kako u njihov dom dolaze pripadnici policije zbog haosa sa komšijama, a onda je u pratnji policije odveden u urgentni centar.

Lunina majka, a markova tašta, pevačica Anabela Atijas je sada ispričala da ne zna o čemu se radi, kao i da joj nije poznato da su njih dvoje imali problem sa susedima.

- Ne ispitujem ono što mi sami ljudi ne ispričaju. Kada mi budu sami pričali onda ću znati. Znam da je sve okej kod njih. Bolje da ne komentarišem jer ne znam o čemu se radi. Nisu mi pričali da imaju problem sa komšijama, ne znam šta je ovo - rekla je Anabela za "Informer".

 Anabela Atijas o privođenju Marka Miljkovića
Anabela Atijas o privođenju Marka Miljkovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages.

- Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve - rekao je Marko Miljković prvo u snimku koji je objavio na mrežama.

Marka je pripadnik policije pitao da li je zvao 192 zbog toga.

Marko Miljković se u pratnji policije nalazi u Urgentnom centru
Marko Miljković se u pratnji policije nalazi u Urgentnom centrufoto: prentscreen/youtube/espreso.rs

- Ja ne mogu da zovem policiju, jer sam otišao gore, kucao na vrata, tražio da se povede računa o tome što se prosipaju pomije po mom stanu! Oni su to prebacili na investitora, niti su rekli: "Okej, prihvatićemo", niti bilo šta, nego su prebacili na investitora, i ja sam u tom trenutku onda otišao po 30 jaja i bacio na njihovu terasu! Eto, dobrodošli u moj stan, vidite šta se sve desilo... - dodao je posle učesnik rijalitija "Zadruga" i "Veliki brat".

- Ja ću sve ovo postaviti, da znate! Ja sam sve ovo dokumentovao, čisto da se zna! Ja vas smem da snimam, to znam veoma dobro, veoma sam upoznat sa tim... Svako dobro vam želim i sve najbolje - rekao je Marko na kraju, a video je osvanuo na kanalu "Sikter Shorts".

Bonus video:

05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso/Blic/ Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.